Condicions

QUÈ INCLOU EL PREU?

▪ Un/a guia personal. Atès que els serveis que oferim són privats, podeu decidir-ne la durada i si voleu fer la ruta sols o acompanyats.

▪ Bitllet/ts del transport públic i/o despesa del transport privat col·lectiu durant la ruta.

▪ Material informatiu genèric de la ruta (recorregut, punts d’interès, fauna i flora dels indrets…).

▪ Un refrigeri de productes locals ecològics i/o de proximitat. En cas que per raons de salut (al·lèrgia, intolerància…) o de principis personals (vegetarianisme, veganisme o d’altres) tingueu necessitats especials, aviseu-nos amb antelació.

▪ Sempre que sigui possible, es visitarà un projecte laboral socialment i/o ambientalment responsable.

▪ Assegurança de responsabilitat civil. És molt recomanable que disposeu d’una assegurança personal o de la targeta sanitària europea.

▪ Impostos.

QUÈ NO INCLOU EL PREU?

▪ Atès que un dels nostres principis és evitar al màxim la generació de residus, no incloem la beguda durant la ruta, de manera que cadascú haurà de proveir-se del líquid necessari.

▪ Entrades a recintes de pagament o museus.

▪ Altres serveis no detallats a dalt o en la descripció de la sortida.

RESERVES I PAGAMENTS

Les reserves es poden fer:

– Via el formulari del web dins de cada ruta, especificant data i sortida.
– Contactant directament amb Ecoitineraria, mitjançant el correu electrònic o el telèfon.


El pagament dels serveis es pot fer via transferència o en efectiu durant la sortida o excursió.

En el cas que vulgueu pagar via transferència, assenyaleu-ho en el moment de fer la reserva, i us facilitarem el nostre compte corrent d’una banca ètica. Si la sortida quedés anul·lada, us reembossaríem la totalitat de l’import ingressat. Si hi hagués qualsevol diferència de preu a causa de l’augment del nombre de participants en l’excursió, us reembossaríem la diferència en efectiu en el moment de fer l’excursió.

En el moment de fer la reserva es demanarà un número de telèfon de contacte, al qual Ecoitineraria trucarà 48 hores abans de la sortida programada, per confirmar-ne la reserva. Com que Ecoitineraria no demana cap pagament per anticipat, demanem al client que mantingui el compromís adquirit 48 hores abans de la sortida. Així mateix, es demana al client puntualitat en l’hora d’iniciar la sortida i es donarà un marge de 15 minuts, com a temps màxim i per respecte als clients que han arribat a l’hora.

S’accepten reserves fins a 48 hores abans de la data de sortida, però en aquest cas no podem garantir la visita a un projecte laboral socialment i/o ambientalment responsable. Tanmateix, en el moment de confirmar la reserva (48 hores abans de la sortida programada), Ecoitineraria us assegurarà o no la possibilitat de visitar aquests projectes.

Si la previsió meteorològica és dolenta, contactarem amb el client per valorar si es fa o no la sortida.