Ecoitineraria entra a formar part de Barcelona + Sostenible

El pfoto signatura bcn+sostassat 11 de desembre Ecoitineraria va signar l’acta del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022, amb la qual ens coresponsabilitzem a treballar activament per construir una Barcelona més sostenible, d’acord amb els objectius i les línies d’acció del Compromís Ciutadà.

En aquest context, la nostra oferta de rutes guiades per espais naturals dels voltants de l’àrea metropolitana de Barcelona està en sintonia amb nombroses de les línies d’acció dels objectius que es marquen al Compromís Ciutadà, per exemple:

1.7 i 1.8
Visitant espais com el Delta del Llobregat, Collserola i la Serralada de la Marina, volem contribuir a la revaloritzar el ric paisatge i la gran biodiversitat de la perifèria urbana de Barcelona.

2.5, 2.9 i 3.1
En totes les nostres rutes arribem sempre al punt de partida amb transport públic, per fomentar l’ús del transport públic per sobre del transport privat motoritzat i, per tant, millorar la qualitat de l’aire gràcies a la disminució del trànsit motoritzat.

6.8
En la ruta que oferim per la Rierada (Collserola), tenint en compte que transcorre per una reserva natural i que per tant és més sensible a la freqüentació humana, hem reduït l’oferta a un nombre concret de visites mensuals. La resta de rutes no tenen aquesta restricció, però sí que tenen limitat el nombre de participants a un màxim de 20 persones. Per tant, avaluem la nostra activitat turística en termes d’impacte ambiental.

7.6
Totes les nostres rutes es realitzen caminant, i el refrigeri que oferim es basa en productes ecològics; volem fomentar, així, un estil de vida saludable basat en l’exercici i el consum de productes adients per a una bona dieta.

Etc.

Així, el nostre compromís cerca potenciar, amb un impacte ambiental mínim, actituds que afavoreixin i difonguin el coneixement i el respecte envers el patrimoni natural i cultural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *