Preguntes freqüents

Les sortides són compartides?

En el cas de les sortides en dates fixes, les excursions són compartides, però sempre en petits grups, per tal de gaudir millor de l’experiència i per no hiperfreqüentar les zones naturals. En el cas de grups ja organitzats, es fan sortides específiques per a ells. Si voleu fer una sortida sense compartir, contacteu amb nosaltres i us l’organitzarem.

Quins són els punts de trobada?

Les excursions del calendari fixes surten des de llocs cèntrics de Barcelona (plaça de Catalunya o estació de Sants, segons la sortida), i en el moment de la reserva us direm el punt exacte. Per a grups organitzats, es convindrà el punt de trobada, que pot ser hotels, allotjaments o altres punts de la ciutat.

Quins són els horaris de sortida?

Les excursions que tenim programades són de mig dia (en podem fer de dia sencer), i els horaris de sortida varien en funció de l’estació de l’any (primavera-estiu o tardor-hivern), ja que en el primer cas volem evitar al màxim les hores de calor, i en el segon, aprofitar les hores de llum. En qualsevol cas, teniu els horaris de sortida a la fitxa de cada excursió, i us els recordarem en el moment de fer la reserva.

Quin és el mitjà de desplaçament fins al punt d’inici de la ruta?

Totes les rutes estan dissenyades per arribar al punt d’inici en transport públic, ja que és el sistema de transport més eficient i ecològic (a part de caminar i anar amb bicicleta) i amb el qual ens podem apropar a les zones naturals més properes a la ciutat. Si es tracta de grups organitzats amb transport propi, podem preparar les sortides per trobar-nos al punt d’inici de l’excursió.

En quin idioma es fan les sortides?

Les sortides es fan en català o castellà, i utilitzarem un idioma o un altre en funció del grup i de la seva procedència. Per a demandes especials d’altres idiomes, consulteu-nos-ho.
El material imprès de la ruta el lliurarem en català o castellà indistintament.

Què he de portar?

Us recomanem llegir la fitxa de cada excursió per veure què heu de portar, però, en general, heu de dur:
– aigua
– calçat adequat per fer senderisme
– gorra i crema solar
– impermeable en el cas de pluja, i roba d’abric i guants a l’hivern
– roba còmoda, resistent i transpirable per caminar
– binocles (recomanats)

Feu itineraris especials?

Podem fer sortides diferents de les que tenim programades, consulteu-nos-ho.

CONTACTEU amb nosaltres i digueu-nos què necessiteu.