Nova ruta: Enoturisme a Collserola, valls i vinyes de Can Calopa

Nova ruta per Collserola: Enoturisme a Collserola: valls i vinyes de Can Calopa  

Es tracta d’un iticancalopa1nerari per la vall del calopa_16torrent de Can Mallol, un dels sectors més feréstecs i de més valor ecològic de Collserola. Per corriols i petites sendes, travessarem boscos frondosos i ombrívols, una autèntica selva mediterrània. I ens trobarem la font de Can Mallol, un racó de quietud i solitud.

Al final de la ruta, visitarem la finca de Can Calopa, on la cooperativa l’Olivera ens explicarà el seu projecte social i de recuperació de l’antic conreu de vinya a Collserola. Visitarem el celler i la masia i farem un tast de vins i oli. També us proposem fer el tast de vins amb un complet vermut o fer-lo amb maridatge i dinar o sopar, tot gaudint de les magnífiques vistes de la serra de Can Balasc. Us hi esperem!!!     L’Olivera Cooperativa

 

canc-finestraNueva ruta por Collserola: Enoturismo en Collserola: valles y viñas de Can Calopa

Se trata de un itinerario por el valle del Torrent de Can Mallol, uno de los sectores más salvajes y de más valor ecológico de Collserola. Por caminos y pequeñas sendas, atravesaremos bosques frondosos y sombríos, una auténtica selva mediterránea. calopa_19Y nos encontraremos la fuente de Can Mallol, un rincón de quietud y soledad.

Al final de la ruta, visitaremos la finca de Can Calopa, donde la cooperativa L’Olivera nos explicará su proyecto social y de recuperación del antiguo cultivo de viña en Collserola. Visitaremos la bodega y la masía y haremos una cata de vinos y aceite. También os proponemos hacer la cata de vinos con un completo vermut o hacerlo con maridaje y almuerzo o cena, disfrutando de las magníficas vistas de la sierra de Can Balasc.
Os esperamos !!!
L’Olivera Cooperativa

Comments are closed.